Lav et arrangement

Vi gør det nemt at lave et arrangement – og følger dig hele vejen igennem det!
Hos os skal du blot igennem 3 punkter før du er i gang!

1. Planlæg dit arrangement

For at få et successfuldt arrangement, skal du sørge for at du har planlagt det fra top til bund. Både for at skåne dig selv for overflødigt arbejde og for at sikre at dine kunder også føler sig sikre omkring arrangementet.

Start derfor med at beslutte dig for-..

  • Dato for eventet
  • Pris for eventet
  • Er der kun én slags billet type eller er der flere? (Koncert eksempel: Stående og Siddende pladser er to forskellige billet-typer)
  • Forbered en god information omkring det arrangement, som du vil til at sælge

 

2. Hvordan vil du sælge dit arrangement?

Vil du blot fortælle dine kunder – “besøg lokalbilletten.dk” – eller linke direkte til eventet til vores side – så er det én måde at gøre det på. Det kan også være du allerede har en super lækker hjemmeside, men blot mangler billetsalgs-processen, så kan vi også lave en skræddersyet billet-side til dig, så vores side ligner din. Det gør også oplevelsen for dine kunder meget bedre, da de føler de er i kontakt med jer under hele processen.

Vores profit for dit arrangement er et 15kr billetgebyr pr. billet! Ingen procenter, ingen administrationsgebyrer, ingen oprettelser – kun et lille billetgebyr.

3. Skab kontakten, så vi kan komme i gang!

Nu har du besluttet dig og er klar til at komme i gang! Det er selvfølgelig stadig okay, hvis du ikke er helt sikker. Så hjælper vi også gerne herfra. Nu skal du blot tage alle dine idéer, tanker og ønsker og udfylde formularen nedenfor. Så kontakter vi dig lynhurtigt og så er du snart i gang med at sælge!